Drůbeží játra na jehle

25. dubna 2008 v 9:05 |  Ňamkoviny

Ingredience:
400g drůbežích jater,
80g anglické slaniny,
80g žampionů,
80g cibule,
1 lžička kaparů,
4 lžíce oleje,
1 lžíce worcestru,
drcený kmín,
bobkový list
Příprava:
Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku. Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme omáčkou, případně vlijeme několik lžic vody. Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz.

Pokud opékáme na roštu, potíráme během obracení marinádou z oleje, kaparů a omáčky a zvlášť osušíme bobkový list.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.