Bazalkové kuře se sýrovou omáčkou

25. dubna 2008 v 9:10 |  Ňamkoviny

Ingredience:
2 kuřecí prsa,
1 kelímek zakysané smetany,
3 různé tavené sýry (po 50 g),
4 žampiony,
1 menší cibule,
hrst jader vlašských ořechů,
1-2 lžíce oleje,
1 bujónová kostka,
2 stroužky česneku,
1 lžička bazalky
sůl
Příprava:
Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme dozlatova nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a orestujeme. Maso podlijeme trochou vody, přidáme bujónovou kostku, prolisovaný česnek a ořechy a dusíme pod pokličkou asi 5 minut.

Pak vmícháme tavené sýry, plátky žampionů a bazalku a nakonec zakysanou smetanu, podle chuti, případně osolíme a necháme krátce povařit.
Doporučená příloha:
Podáváme s vařenými těstovinami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.