Kuřecí křidýlka s bylinkami

24. března 2008 v 8:51 |  Ňamkoviny

Připravte si 4 lžíce pokrájených bylinek pažitka, máta, estragon, tymián....

V míse smíchejte 1 dl kefíru, bylinky, sůl, 2 stroužky česneku nakrájený na tenké plátky a citronovou kůru.
Očištěná křidýlka rozdělte v kloubech na tři díly (poslední letky nebudete používat).
Díly pečlivě obalte v marinádě ze všech stran a naskládejte je do vhodné nádoby těsně vedle sebe. V chladu je nechte nejméně 2 hodiny odležet, nejlépe však do druhého dne.
Křidýlka opečte na rozehřátém oleji pozvolna dozlatova a podávejte s různými omáčkami podle chuti.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Avrilka | Web | 24. března 2008 v 8:51 | Reagovat

Bleskovka!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.