Hovězí na karí po indicku

6. března 2008 v 10:22 |  Ňamkoviny

800g hovězího plecka, nebo krku nakrájíme na kousky, v hrnci ohřejeme lžíci másla a osmažíme v něm maso a zase ho vybereme. Do zbylého tuku vložíme nakrájenou cibuli, česnek a na drobno
nakrájený zázvor, asi 4 cm velký.Za stálého míchání smažíme asi 5 min., přidáme 2 lžičky karí a sůl.Nyní přidáme osmahnuté maso i se šťávou a vše zalijeme asi 1/4l vody.Dusíme asi 30 min.
Mezitím přelijeme 3 rajčata vroucí vodou a oloupeme je.Nakrájíme je na čtvrtky, přidáme do hrnce a dusíme dalších 30 min. Pak do karí přimícháme 3 lžíce jogurtu a svazeček nasekaného koriandru.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.