Hermelín v listovém těstě

11. března 2008 v 9:10 |  Vegetariánské recepty

Sedlčanský Hermelín nebo Král Sýrů Hermelín , kečup 3 lžíce, pórek 1 menší kus, listové těsto, žloutek, hladká mouka na vyválení těsta
Příprava:
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném válu na slabší plát. Rozdělíme jej na 10 čtverců a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý Král Sýru Hermelín anebo Sedlčanský Hermelína jeho povrch posypeme pórkem. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme rozšlehaným žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až je povrch zlatavý.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.